Підвищення тарифів на воду на 33%: суспільство має це зупинити — експерт

Підвищення тарифів — це ворожа, диверсійна діяльність проти нашої обороноздатності. Суспільство має це зупинити.

Підвищення тарифів на воду
Підвищення тарифів на воду

«Підвищення тарифів на воду на 33% в умовах війни — це подальше пограбування нашої економіки та доведення людей до стану повного зубожіння. Підняття тарифів під час війни — неприпустимо.

Це буде неперервним процесом, якщо ми його не зупинимо. Тобто суспільство має піднятися та зупинити своє безкінечне пограбування. Адже людям не вистачає коштів на життя. Олігархи та казнокради не зупиняться — їх треба зупинити в силовий спосіб", — каже експерт.

За його словами, ми маємо відмежувати від управління основними галузями олігархів, казнокрадів та агентів російської держави.

«Бізнес та громадяни фінансово вже видихаються. Вони вже не можуть так само підтримувати ЗСУ, як це було ще рік тому. Вже немає фінансових запасів та оборотів, щоб вони могли підтримувати фронт в таких же об’ємах, як рік назад. Тому все, що йде на послаблення українського бізнесу — веде до погіршення нашої обороноздатності. Наші бійці з передової кажуть, що не держава, а саме люди дають 90% поставок необхідного обладнання такого, наприклад, як дрони, обладнання для дронів, окопний РЕБ тощо. А підвищення тарифів — це ворожа, диверсійна діяльність проти нашої обороноздатності. Тому що відбувається ослаблення фінансових спроможностей людей і вони не можуть надалі фінансувати потреби фронту», — резюмує експерт.