москву атакували безпілотники

Рано вранці 24 липня одразу у кількох районах москви пролунали вибухи.

москву атакували безпілотники
москву атакували безпілотники

Повідомляють про атаку безпілотників на столицю країни-агресора.

Місцеві Telegram-канали і очевидці у соцмережах публікують відео.

В цій атаці російські окупанти вже традиційно звинуватили Україну.

Мер москви Сергій Собянін заявив, що у понеділок близько 4:00 ранку за місцевим часом, було зафіксовано «удари безпілотників по двох нежитлових будівлях».

російські пропагандисти пишуть, що на Комсомольському проспекті, в центрі міста, знайшли фрагменти безпілотника.

Уламки виявили біля двоповерхового будинку, який знаходиться недалеко від будівлі міністерства оборони РФ. У будинку пошкоджено покрівлю. Також у навколишніх будівлях вибуховою хвилею вибито скло.

російські силовики перекрили проїжджу частину вулиці. На місце працюють екстрені служби. Повідомляється, що постраждалих немає.

Крім того, на вулиці Лихачова у москві у бізнес-центрі після вибухів видно пошкодження скління на верхніх поверхах. Також очевидці спостерігали дим і невелике загоряння. Через деякий час російські поліцейські також перекрили рух по вулиці Лихачова.

Міністерство оборони країни-агресора заявило, що нібито Україна спробувала здійснити удар «по об’єктах на території москви» за допомогою двох безпілотних літальних апаратів. Там заявили, що для протидії безпілотникам застосували засоби радіоелектронної боротьби.

Столиця країни-агресора вже не вперше зазнає атаки повітряними безпілотниками. Наприкінці травня відбулася масова атака москви та Підмосков’я.