Нацгвардія просунулася на 650 м вглиб оборони ворога

Підрозділи однієї з бригад оперативного призначення Національної гвардії просунулися на 650 метрів вглиб оборони ворога та закріпились на зайнятому рубежі.

Нацгвардія просунулася на 650 м вглиб оборони ворога

Про це повідомляє МВС України.

«Підрозділи однієї з бригад оперативного призначення Нацгвардії просунулися на близько 650 метрів в глиб оборони противника, на півтора кілометра по фронту та закріпилися на зайнятому рубежі», — ідеться у повідомленні.

На цьому напрямку гвардійці продовжували наступальні дії у складі ударних угруповань.

На Маріїнському та Бердянському напрямках сили та засоби Нацгвардії утримують рубежі оборони, не даючи ворогу досягти позитивного результату.

На Куп'янському напрямку сили та засоби Нацгвардії надійно утримують займані рубежі, а підрозділи спеціального призначення продовжують ведення аеророзвідки.

У прикордонних районах Сумської області нацгвардійці здійснюють заходи з метою завчасного викриття намірів ворожих ДРГ та недопущення їх діяльності на нашій території.

На Херсонському напрямку підрозділи Нацгвардії продовжують виконувати заходи з гуманітарного розмінування, стабілізаційні дії та виконують інші завдання для підтримки дій Сил оборони.

Нагадаємо, станом на 10 липня, від початку наступу на Мелітопольському та Бердянському напрямках Сили оборони України звільнили від росіян уже 169 квадратних кілометрів української землі.