В Україні з 1 січня почнуть продавати землю кому завгодно — суддя КСУ у відставці

В Україні з 1 січня 2024 року почнуть продавати землю кому завгодно, однак чомусь про це ніхто не говорить.

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це під час ефіру заявив Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«За яку ж землю тоді сьогодні кладуть голови наші хлопці та дівчата?», — зазначає експерт.

Він підкреслив, що мізки українців налаштовані таким чином, щоб реагувати на якусь подію, що відбулася сьогодні, забуваючи про стратегічне мислення.

" Треба приділяти таку увагу обговоренню про заборону виїзду чоловіків з країни, а виробленню засобів електронної боротьби проти шахедів, ланцетів та дронів. Ми маємо створювати наші станції для електронної боротьби з дронами. Чому про це не говорять в нашому інформаційному просторі? Адже військові постійно просять суспільство придбати дрони, тепловізори чи гранатомети. Це питання на президенті та його команді, а також на нардепах, які вносять пропозиції, які можна дорівняти до держзради. Зокрема, нанесення економічної, фінансової чи інформаційної шкоди Україні", — підкреслює В. Шишкін.

При цьому він підкреслив, що кошти з бюджету під час війни відділяють на різні не важливі речі.

" Я знаходжусь у новій раді дослідників голодомору. Однак категорично проти того, щоб виділяли кошти на другий етап будівництва музею Голодомору. Ви збираєте кошти у суспільства на дрони. Крім того, у нас є музей Голодомору. А другий етап почекає", — резюмує Суддя Конституційного Суду у відставці.