Експерт розповів, що заважає Україні перемогти рф

Ми не можемо швидко закінчити війну не тому що корупція, а тому що наші союзники дають рівно стільки ресурсів, щоб Україна втримала наступ рф і ще потроху відвойовувала свої землі.

Експерт розповів, що заважає Україні перемогти рф
Експерт розповів, що заважає Україні перемогти рф

«Ми не можемо зараз перемогти рф, тому що нам не вистачає ресурсів. Далі можна говорити чому у нас не вистачає танків, літаків та гармат. На це є кілька причин. Починаючи від того, що ми не готувалися. При цьому не тільки не робили гармати та танки, а й не готували до війни економіку. Просто еліти розкрадали країну, вивозячи з України її багатства. Закінчуючи тим, що наші союзники дають нам рівно стільки ресурсів, щоб наступив „позиційний тупик“. Нагадаю, що під час Першої світової війни, армії наступали перші місяці, а потім зупинилися та 4 роки стояли на одному місці. Рухалися на 10−50 км вперед чи назад. Приблизно те саме зараз відбувається в Україні. Ресурсів, які нам дали недостатньо для того, щоб швидко закінчити війну. Тобто союзники забезпечують Україну та гальмують надходження ресурсів у рф рівно настільки, щоб Київ та москва мали рівні ресурси та не могли порушити позиційного балансу», — каже експерт.

На його думку, наші союзники роблять це тому, що головне протистояння йде не на українсько-російському фронті.

«Адже під шумок російсько-української війни наші союзники вирішують глобальні завдання, які для України теж є важливими, але поки вирішуються ці завдання, гинуть наші хлопці та дівчата. Ми не можемо швидко закінчити війну не тому що корупція, а тому що наші союзники дають рівно стільки ресурсів, щоб Україна втримала наступ рф і ще потроху відвойовувала свої землі. Адже Україна з достатньою кількістю зброї звільнить свою землю за 3−4 місяці. А глобальні завдання ще не вирішені. І на їх вирішення треба не менше року. Втім, це і хороша новина — кінець війни вже став очевидним для всіх. Раптом багато сторонніх країн, навіть Іран з Китаєм побігли туди, де будуть встановлюватися результати переможної війни над рф», — резюмує Ю. Буздуган.