Знищення бізнесу — підприємець про військовий облік жінок бухгалтерів з 1 жовтня

Влада з 1 жовтня хоче поставити на військовий облік жінок бухгалтерів та журналістів, щоб знищити бізнес та ніхто її за це не критикував.

Іван Пєтухов
Іван Пєтухов

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив підприємець та фахівець з питань кібербезпеки Іван Пєтухов.

«Те, що зараз робить влада, нічим не відрізняється від радянщини, яка нам зараз натягується всім на голови. Владі заважають журналісти, які її критикують. Тому ця професія підпадає під військовий призов жінок з 1 жовтня. Давайте жінок журналістів відправимо на війну, хай їх там повбивають, щоб не заважали. Або ж ми їх налякаємо, вони повтікають, та ніхто нас чіпати не буде — міркують у владі», — каже І. Пєтухов.

Він зазначив, що жінок бухгалтерів, також хочуть ставити на військовий облік.

" Це все робиться для того, щоб знищити бізнес. Адже від влади лунають заяви, про те, що бізнес треба щипати, як гусей. Якщо поприбирати всіх бухгалтерів, то бізнес просто ляже. А що мобілізовані бухгалтери будуть робити? Напевно розписувати яйця по 17 грн. Не розумію, навіщо ставити всіх жінок бухгалтерів та журналістів на військових облік в такій кількості? Що вони там всі будуть робити?", — резюмує підприємець.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIUA.TV%2Fvideos%2F1303280750302808%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width="560″ height="314″ style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0″ allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>