Атака дронів на Румунію: чи вступить НАТО в конфлікт з рф

росія не буде нападати на країни НАТО, бо в неї немає військового потенціалу. А ось Україні треба думати не про Альянс, а стратегію перемоги.

Атака дронів на Румунію
Атака дронів на Румунію

Про це в коментарі заявив військовий експерт Олександр Білецький.

«Румунія є членом НАТО, тому це її власне питання, як реагувати на падіння дронів рф на своїй території. Тобто це внутрішня справа Румунії, як реагувати на агресивні дії рф», — каже експерт.

На його думку, рф не нападе на жодну з країн НАТО.

" У рф немає військової можливості нападати на країни НАТО. А в Україні так багато розмов про вступ до Альянсу, якого не відбудеться ніколи, поки триває війна. Однак українцям треба зараз дивитися, як НАТО реагує на агресивні дії рф. Також українці мають робити висновки з того, що відбувається в країні. В першу нам треба звертати увагу, що відбувається саме в нашій країні. Зокрема, чому у ЗСУ немає снарядів, чому волонтери купують за власні кошти спорядження, а не переводити фокус уваги на те, що відбувається в країнах НАТО, зокрема в Румунії. Ніхто на неї нападати не буде. А Україні треба розробляти стратегію перемоги. Є купа питань, які не вирішні ще з початку війни в 2014 році. Ні з енергетикою, ні з економікою. В рф третій завод дронів запускається, а у нас волонтери дрони купують, і про це треба говорити кожного дня «, — каже експерт.