Флот рф у Чорному морі отримав «технічний нокдаун" — ЗСУ

Удар, нанесений по штабу Чорноморського флоту російської федерації у місті Севастополь, може бути охарактеризований як «технічний нокдаун» для росії. Проте наразі зарано вважати це поразкою ворога.

Флот рф у Чорному морі отримав технічний нокдаун
Флот рф у Чорному морі отримав технічний нокдаун

Таку думку висловив речник Військово-морських сил Збройних Сил України, під час брифінгу.

Це такий собі «технічний нокдаун». Але списувати нашого противника з рахунків дуже зарано. Це досить потужне угрупування. Вони мають десятки кораблів. Тому я не готовий в повному обсязі підтвердити ці висновки (Міноборони Британії про поразку флоту рф у Чорному морі — ред.).

Водночас, як зазначив він, тим не менш у росіян є проблеми: по-перше, вони зазнають втрат, по-друге, вони обмежені в акваторії.

Тут ми кажемо і про удар по штабу (Чорноморського флоту рф — ред.). Тому що це теж впливає на керованість військами. І сподіваємося, що ми більше не побачимо вживу командувача Чорноморського флоту рф. Звісно, підтвердження цієї інформації (про смерть Соколова — ред.) повного немає. Але якщо у них реально всі ці три пункти були закриті: втрата флагмана, втрата штабу і втрата командувача. Тоді це реально можна сказати «комбо», — констатував він, додавши, що «це все впливає на їх керованість, і на функціонал, і на спроможності.