Правоохоронці мають перевірити діяльність нардепів в Раді — експерт

Треба подивитися, які закони протягували нардепи від «Слуги народу» та ОПЗЖ. Адже багато з них шкодять Україні та її народу.

Іван Пєтухов
Іван Пєтухов

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив президент ІТ компаній «Адамант», віцепрезидент Української спілки Промисловців та Підприємців Іван Пєтухов.

" Починати треба з нардепів від ОПЗЖ. Всі закони, які прийняті за їх голосуванням, викликають великі сумніви. Також треба подивитися, які закони протягували нардепи від «Слуги народу». Це повинні зробити на системній основі. Засади для цього є — закони та Конституція. А ті, законопроєкти, що стали законами і заважають у суспільстві за них хтось повинен понести політичну відповідальність. А закони треба скасувати. Також треба придивитися до законопроєктів, які зараз намагаються проштовхнути, а почати можна з законопроєкту 8087, який треба відправити на доопрацювання", — каже І. Пєтухов.

Він підкреслив, що українцям потрібно не сподіватися на допомогу США, Британії чи інших західних партнерів, а самостійно чистити органи влади від зрадників та корупціонерів.

" Ми сподіваємося, що хтось за нас щось зробить. США та Британія і так дуже багато нам допомогли і допомагають. Однак вони не мають нами керувати, це вже буде 100% зовнішнє управління. Тільки від громадян України залежить, чи зупиниться розграбування країни. Ми маємо зупинити антидержавну політику разом із зовнішнім тиском на наших внутрішніх ворогів. Тоді ми вичавимо гнилу середину", — резюмує І. Пєтухов.