Експерт про протести в Дагестані — верхівка рф базується на єврейському олігархаті

Дивно чому мусульмани останні 5−10 років не висловлювали жодних претензій єврейсько-олігархічному оточенню президента рф володимира путіна, якщо вони такі борці за ісламізм.

Експерт прокоментував протести в Дагестані 
Експерт прокоментував протести в Дагестані 

Про це розповів Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Вся низькопробна пропаганда готується в москві. Зараз представники ХАМАС роблять постановочні кадри про вбитих цивільних людей та запускають це по каналах. Не виключаю, що це перформанс. Адже механізм маніпуляції в інформаційній війні існує ще зі стародавнього Єгипту, змінюються лише форми та технології. Маніпуляція, як форма впливу на психіку залишається. До речі, багато воїн починалося з маніпуляції. Саме це ми можемо спостерігати в Дагестані. Хоча дуже дивно, що Дагестанці шукали на літаку з Тель-Авіву євреїв, адже на рейсі могли бути російські туристи, які літали відпочивати», — каже В. Шишкін.

Він нагадав, що за часів російської імперії постійно були єврейські погроми.

«Незалежно від етнічного походження людини, ми маємо російську імперію. Коли полоненим в Україні бурятів питали, ти хто, вони відповідали, що „руські“. Імперія нейтралізувала поняття етносу. Де народилися лозунги, „Бей жидов, спасай россию!“? В росії. Всі знають цей лозунг», — каже В. Шишкін.

За його словами, хтось підштовхнув дагестанців на такі дії.

«Нібито мусульмани конфліктують з юдеями, але ж знову чому мусульмани останні 5−10 років не висловлювали жодних претензій єврейсько-олігархічному оточенню путіна та Єльцина. Якщо вони такі борці за ісламізм, чому вони досі не висловили претензій, а тут напали на літак? Це нагадує прислів’я розділяй та володарюй. Адже верхівка московії базується на єврейському олігархаті. А все обурення народу треба направити на низи. Ми з багатіями живемо добре, а ось там внизу мусульмани хай деруться з юдеями», — резюмує В. Шишкін.