Гетманцев знищує не тільки бізнес, а і Україну — підприємець

Голова парламентського Комітету з фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев знищує Україну.

Данило Гетманцев
Данило Гетманцев

Про це заявив підприємець, волонтер і лідер руху Save ФОП Сергій Доротич у коментарі телеканалу I-UA.tv.

«Нічого гарного для України Данило Гетманцев зробити не може. Він диверсант, який нічого самостійно зробити не здатен. Всі його законодавці ініціативи — вузькопрофільний лобізм певних структур чи ого особистих інтересів, не більш. Цю людину треба давно відсторонити від влади. Тоді в України буде шанс на економічний порятунок. Будь-яка ініціатива Гетманцева б`є по інтересам країни та українців загалом. Він робить все, щоб українська економіка вмерла разом з українцями», — каже С. Доротич.

На його думку, Д. Гетманцева треба якнайшвидше усунути з займаної посади.

«Тоді у країни та українців буде шанс. У всіх інших варіантах шансів немає», — каже С. Доротич.

На його думку, Д. Гетманцев досі залишається на посаді, тому що досі продовжує виконувати певні функції.

«Деталі всіх функцій та ролей ми дізнаємося, коли буде змінений політичний режим. Зокрема, коли Зеленський піде з посади і разом із ним підуть казнокради, які знаходяться на владних важелях», — резюмує експерт.

Нагадаємо, що нардепи пропонують внести зміни у законодавство у сфері організації та проведення азартних ігор та державних лотерей. У документі передбачена низка змін, яка може спричинити «революційні» зміни не на користь держави.

Комітет ВР з питань фінансів, податкової та митної політики 6 листопада схвалив та рекомендував прийняти за основу законопроєкт № 10101 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення законодавства у сфері організації та проведення азартних ігор та державних лотерей».Якщо вивчити норми, запропоновані авторами, то можна виявити спроби"підігравати" деяким компаніям.

В Ukrainian Gambling Council вказують на одного з авторів законопроєкт — голову Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетьманцева як головного вигодонабувача.

Нагадаємо, що