У Кремлі запланували чергову гібридну кампанію проти України

У середині грудня 2023 року в Москві відбулось засідання так званого інституту країн СНД, який перебуває під повним контролем адміністрації російського диктатора та фінансується з бюджету держави-агресора.

963af038f69c8dd572694ca7ae3e34f22f1b3e50
963af038f69c8dd572694ca7ae3e34f22f1b3e50

Про це повідомляє ГУР МО України.

Темою зібрання стала війна проти України.

«Під час обговорення перспектив подальшого воєнного протистояння кремлівські так звані експерти дійшли висновку, ніби українське командування перейшло до позиційної оборони з метою: зриву російського наступу взимку та навесні 2024 року; зміцнення оборонних ліній; посилення системи ППО; накопичення боєприпасів; формування боєздатного резерву», — йдеться в повідомленні.

За оцінками росіян, такий сценарій унеможливить подальше захоплення України силовими методами.

«Відтак у середовищі кремлівських аналітиків наголосили на неприпустимості будь-якого припинення бойових дій, збереження Україною виходів до Чорного моря та наявності „прозахідного режиму“ в Києві», — зазначили у відомстві.

Також на зустрічі лунали заклики запустити чергову потужну інформаційно-психологічну кампанію проти вищого військово-політичного керівництва України, використовуючи тему «чергових президентських виборів». Мета кампанії ― підірвати легітимність президента України та керівництва нашої держави серед країн, які начебто є союзниками і партнерами росії, і ― якщо вийде ― серед українських громадян.

Нагадаємо, наприкінці 2022 року російські окупанти поширювали брошури з «поясненнями» для своїх солдатів, чому вони воюють в Україні та вбивають мирне населення.