З 1 січня українська земля може йти з молотка через банківську систему іноземцям, — Шишкін

З 1 січня наступного року українська земля може «йти з молотка» через банківську систему іноземцям. А військові на фронті не розуміють, за що проливають кров, за чию землю.

Віктор Шишкін у програмі «Чистка влади»
Віктор Шишкін у програмі «Чистка влади»

Про це сказав суддя Конституційного Суду України у відставці Віктор Шишкін у програмі «Чистка влади» з Володимиром Тетеруком на телеканалі i-ua.tv.

Також він нагадав про питання мобілізації.

«Вибачайте, пане Умєров та інші, навіщо вона потрібна, якщо у вас немає щитка, військово-облікової спеціальності, де чітко було розписано, хто на що вартий. Ви ж кидаєте (на фронт, — ред.) людей, які можуть вироблять дрони», — зазначив гість програми.

За його словами, колись у Радянському Союзі це все обліковувалося, звідти й з'явилося поняття «бронь».

«Тому що величного токаря умовно шостого розряду, який повинен був працювати на так званому барабанному або карусельному верстаті, які точив танкові башні на Т-34, на фронт не відправляли», — додав екссуддя КСУ.

Окрім цього, в ефірі Шишкін звернувся до Валерія Залужного.

«Я маю на це право, враховуючи мій попередній статус і мої зірки на плечах. Хочу сказати: „Залужний, зніми каску та напряжи мозковий апарат. Не підставляйся. Тебе весь час підставляють. Ти не повинен цим займатися. У тебе інша сфера“», — сказав він.

Але, за його словами, головне — треба поставити питання владі, де гроші на створення дронів, РЕБів, багі та іншої техніки для фронту.