Єдиний марафон розстрілює мозок українців — лідер Народного Руху України

Якщо подивитися на всі гасла політиків, то здається, що ми будуємо гібрид радянського союзу.

https://www.youtube.com/watch?v=jYGePRjUUQ8
https://www.youtube.com/watch?v=jYGePRjUUQ8

Про це під час ефіру заявив лідер Народного Руху України Михайло Дорошенко.

«В українському суспільстві постійно спостерігаються хитання від одного градусу до іншого - від зради до перемоги. Це наслідком відсутності в українського суспільства політичного фундаменту. Так сталося, що люди, які опиняються у найвищих кабінетах української влади, не є народжені народом. Вони не є голосом народу та представниками народу. Вони є представниками якоїсь окремої групи. Кожен президент формує свою адміністрацію за рахунок своїх друзів та знайомих. Так не повинно бути. Тому, коли в суспільстві немає політичного фундаменту, люди не знають, що відбувається за лаштунками. Цих людей спустили згори, як парашутистів за допомогою медійної гармати, що консолідувалася у вигляді Єдиного марафону новин. Вона просто розстрілює мозок українців. А суспільство позбавлене політичного фундаменту, постійно гойдається. Воно рефлексує на певні події. Коли щось вдається люди думають, що це перемога, а коли ні — вважають зрадою», — каже експерт.

На його думку, в людей виникає багато питань, як почалася війна і чому, а коли про це попереджали партнери, то чому нічого не було зроблено.

«Чому швидко захопили Південь. Що сталося з Маріуполем та територіями, які були заміновані. Все це є результатом втрати політичного фундаменту. У нас кожні вибори міняються вивіски, партії, лідери, ніхто не розуміє їх ідеології. Вся політична пропаганда базується на лозунгах 1917 року. Ми досі не розібралися, що маємо збудувати в країні. Якщо подивитися на всі гасла політиків, то здається, що ми будуємо гібрид радянського союзу», — резюмує Михайло Дорошенко.