Заклик «зеленого» нардепа Дунди про заборону свободи слова є держзрадою — адвокат

Вислови про заборону свободи слова під час війни від Слуг народу є неприпустимими. Це державна зрада.

Олег Дунда
Олег Дунда

Про це в коментарі i-ua.tv заявив адвокат Ростислав Кравець.

«Народні депутати повністю себе дискредитували. Також вони повністю дискредитували звання та розуміння народних депутатів, адже в них немає знань, щодо державного управління. Якщо ж подивитися на самого нардепа Дунду, який зробив таку заяву, то він пов’язаний з олігархом Коломойським. Він працював у Приватбанку та збанкрутілому банку Україна. Тому важко об’єктивно сприймати його висловлювання стосовно свободи слова. З огляду на його життєвий шлях навряд чи ця особа розуміється на держуправлінні та держполітиці», — каже Р. Кравець.

На його думку, українці, на жаль, повірили президенту Володимиру Зеленському сподіваючись на якість зміни, однак своїм вибором привели до влади велику кількість випадкових людей.

«А щодо заяв про заборону свободи слова, то це побудова тоталітарної країни. В принципі в будь-якій демократичній країні, навіть у воюючій, за такі висловлення вже б засудили за державну зраду. Це заклики до повалення конституційного строю, заклики до позбавлення громадських прав та свобод, не дивлячись на війну. Все це свідчить про не дуже високі моральні та розумові здібності нардепа та про що Дунда, як і інші представники провладної партії замість підтримки та розвитку України, вносять розлад від суспільства та намагаються збудувати тоталітарну країну. Вислови про заборону свободи слова під час війни є неприпустимими.

Нагадаємо, що нардеп від Слуги народу Олег Дунда заявив, що Свободи слова під час війни не повинно бути. Всі медіа повинні працювати на державу і працювати на перемогу. Всі медіа — це зброя".