Україна мала розпочати виготовляти зброю ще вчора — ексзаступник Генпрокурора

Ми маємо будувати заводи з виготовлення озброєння. Однак, все має бути в секреті, бо ворог збирає інформацію та координати.

Україна мала розпочати виготовляти зрою ще вчора
Україна мала розпочати виготовляти зрою ще вчора

Про це у коментарі заявив перший заступник Генерального прокурора України у 2014 році Микола Голомша.

" Україна давно мало розпочати виготовляти озброєння під землею. Вчитися на своїх помилках, а на чужих. Українці мають ставати зрілою політичною нацією. Зокрема, розуміти, яку владу вона обирає та стандарти цієї влади. На превеликий жаль, політична корупція не дає краї нормально жити. Крім того, законодавство виписано таким чином, що людина без певного майнового доходу не може брати участь у виборах. Адже треба заплатити завдаток. Також потрібно заплатити великі кошти за політичну рекламу. Також платять за роботу в полях. В країні все меркантилізовано. Ті, хто витрачали гроші на те, щоб їх обрали, прийшовши до влади, приймають закони ні в інтересах громадян, а під олігархів та великій бізнес. Ніхто не дбає про оборону держави", — каже М. Голомша.

Він нагадав, що ще до недавно військова служба в Україні була не престижною, а військо було не забезпечено. Армію розкрадали під приводом так званої оптимізації.

«Під акомпанемент рф та міжнародних угод, нас позбавляли можливостей виготовляти та мати далекобійні ракети великої дальності, винищувачі і так далі. Тому зараз ми маємо все це робити. Адже це гарантії безпеки для людей. Також ми маємо будувати заводи з виготовлення озброєння. Все це треба тримати в секреті, бо ворог збирає інформацію та координати», — резюмує експерт.

Нагадаємо, що армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ — ред.) періодично виявляє нові тунелі та лабораторії з виготовлення зброї угруповання ХАМАС.