Бійця ЗСУ годують втричі менше, ніж російського полоненого — підприємець

Тобто українського військового в день годують на 3,5 долари, а полоненого рашиста на 8,5 доларів.

В. Тетерук, І. Пєтухов та В. Шишкін
В. Тетерук, І. Пєтухов та В. Шишкін

Про це під час ефіру заявив підприємець Іван Пєтухов.

«Українського бійця годують втричі менше, ніж російського полоненого. Тобто бійця ЗСУ в день годують на 3,5 долара, а полоненого рашиста на 8,5 доларів. Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на військовослужбовця наших збройних сил», — каже підприємець Іван Пєтухов.

Своєю чергою, суддя конституційного суду у відставці Віктор Шишкін заявив, що Міноборони поводить себе, як саботажник.

«Відомство складає договори з різними фірмами, які і постачають продукцію до бригад. Але це небезпечно, бо по бригадах можуть прилетіти шахеди або ракети, бо СБУ не може перевірити кожну людину, яка працює в цих фірмах. Тому має бути відповідна тилова структура. Навіть в Пентагоні є тилове забезпечення. У нас же виходить, що Міноборони самоусунулося. Хоча все давно мало бути переведено на військові рейки. Зеленський, як верховний головнокомандувач, має організувати систему управління в армії. Це його пряма задача», — каже В. Шишкін.

Він зазначив, що зараз відкриваються дивні кримінальні справи проти волонтерів, які дійсно допомагають армії. При цьому в країні продовжують жити та працювати приховані московські агенти та ще й не платять податки.

«Тож чим займається прокуратура та НАБУ? На кого вони працюють? Також питання до Міноборони. Ви що за 10 років, які вже йде війна, не можете організувати систему управління постачання у війська? Щоб там не було тих, хто може здати позиції наших бригад. Хоч статистика приховується, але згадайте скільки ударів було по казармах та місцям дислокації. А також скільки загиблих у нас в тилу? Вся ця кров на руках тих, хто належним чином не зміг організувати управління», — резюмує В. Шишкін.