Армія рф просунулася на трьох ділянках — ISW

Окупанти рф просунулися на п’ять-сім кілометрів ближче до Часового Яру за невстановлений період часу, на схід від Авдіївки, а також на північний захід від Мар’їнки.

Армія рф просунулася на трьох ділянках
Армія рф просунулася на трьох ділянках

Як повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), окупанти незначно просунулися на південний захід від Бахмута на тлі позиційних боїв. Геолокаційні матеріали, датовані 3 лютого, показують, що російські війська нещодавно трохи просунулися на північ від Кліщіївки (7 км на південний захід від Бахмута).

Представник української бригади, що воює на Бахмутському напрямку, заявив, що російські війська просунулися на п'ять-сім кілометрів ближче до Часового Яру за невстановлений період часу. Крім того, окупанти нещодавно почали проводити механізовані атаки у цьому районі.

Крім того, російські війська нещодавно просунулися на схід від Авдіївки на тлі позиційних боїв, що тривають в цьому районі. Відео з геолокацією, опубліковане 3 лютого, показує, що російські війська нещодавно просунулися вздовж шосе Н-20 на схід від міста.

Представник української бригади, що діє на Авдіївському напрямку, заявив, що росіяни, однак, не просунулися ні в районі Степового (на північний захід від Авдіївки), ні на Авдіївському коксохімічному заводі.

Також аналітики зазначають, що загарбники нещодавно незначно просунулися на північний захід від Мар'їнки. Відео з геолокацією, опубліковане 4 лютого, показує, що російські війська нещодавно трохи просунулися на північний захід від Мар'їнки (на захід від Донецька).


Джерело: ISW