ЗСУ накрили окупантів під Волновахою, загинув генерал рф

Вистроїли зустріти командира, а зустріли смерть. Полігон рашистів після прильоту HIMARS всіяний трупами, ще кілька сотень затрьохсотилися. А той, хто заговорив про шалені втрати, раптово покінчив життя самогубством.

ЗСУ накрили окупантів під Волновахою, загинув генерал рф

Усе поле тепер всіяне трупами рашистів, вояки злі, кажуть, жертв можна було уникнути, але командирам було важливіше віддати честь генералу та й байдуже, що це за пару кілометрів від лінії зіткнення.

Усі мерці — росіяни з 36-ої мотострілецької бригади ЗС рф. Це ті самі «окопні орки», смертями яких Путін годує свою збентежену велич, постійним місцем дислокації якої є місто Борзя Забайкальського краю. А командування РФ традиційно твердить — втрати мінімальні. (Ну, а що, на Росії он ще скільки м’яса є, та й українські військові щодоби нищать у разів 20 більше рашистів).

А єдине, що радує окупанта на відео, що він вчасно злиняв з шикування і тепер не лежить серед двохсотих. А ще, хоч і тавтологія, але звучить приємно — після удару крім поля в трупах, ще 300 росіян затрьохсотилися. Отак от, солдати вишикувалися віддати честь генералу, але є нюанс, той так і не приїхав. Мабуть, щось відчував. Але в росіян своя версія, спихають на те, що генерал все підлаштував.

А ось і цей славнозвісний генерал. Знайомтесь, Олег Мойсеєв, або як кажуть росіяни, єврей, який віддав наказ вишикувати солдатів, щоб йому поклонитися. До речі, подейкують, ярий прихильник цього генерала — пропагандист Соловйов.