Знущання з народу чи комунікація зі ЗМІ — експерти про призначення Тимошенка в Міноборони

Призначання ексзаступника голови Офісу президента Кирила Тимощенка на посаду радником голови Міноборони є знущанням з українського народу.

Кирило Тимошенко
Кирило Тимошенко

Про це в коментарі i-ua.tv заявив правозахисник Дмитро Павлюченко.

«Це знущання. Адже його було спіймано на корупції. Тому Кирило Тимошенко має захищати країну на фронті, а не бути радником Умєрова. Людину з такою репутацією, як у Тимошенка, не можна призначати на посаду радника міністра оборони. Тим паче ми знаємо, скільки корупційних скандалів було в міністерстві. Особливо при Резнікові. А хто буде за все відповідати? Ми б вже перемогли, якби не така страшна корупція всередині нашої держави», — каже правозахисник.

На його думку, щоб не обурювати суспільство та західних партнерів, К. Тимошенка мають звільнити з посади.

«Якщо ж влада призначає таких людей на посаду, то є співучасником злочину», — підкреслює правозахисник.

Своєю чергою політолог Ігор Чаленко вважає, що К. Тимошенко формує команду медійників для Міноборони.

«Це не можна пов’язувати з його попередніми скандалами. До речі, Тимошенко виграв суд, щодо позову НАЗК. Можливо Умєрову порадили Тимошенко згори. Не думаю, що він постійно сидить на посаді радника Умєрова. Він запускає механізм комунікації зі ЗМІ. Однак питання, що саме комунікувати. Суспільство ж та окремі політичні сили негативно масштабують це призначення на все Міноборони. Тому журналісти мають дивитися, чим буде займатися Тимошенко на посаді так як себе проявляти», — резюмує І. Чаленко.

Нагадаємо, що в ЗМІ з’явилася інформація, що з 1 березня Кирило Тимошенко, екскоординатор Великого будівництва, якого пов`язують з корупційними скандалами, тепер керує медіа-напрямком в одному з ключових міністерств.