Водій за 120 тисяч: АРМА пробило дно

Чи любите Ви свого водія як голова АРМА Олена Дума? Поки маленький хлопчик в соціальній рекламі на Єдиному телемарафоні сподівається, що податки з пиріжка підуть до його тата на фронт, деякі чиновники дозволяють собі таке…

О.Дума та О.Ростовцев
О.Дума та О.Ростовцев

Про це повідомляє голова ГО «Надзвичайна Комісія по боротьбі з корупцією та саботажем» Сергій Косенко.

Водії народних депутатів заздрять. Голова АРМА Олена Дума за наші з Вами кошти любить свого водія на понад 100 бюджетних тисяч гривень на місяць.

На фото за півмільйона Олена Дума презентувала свою нову команду.

https://i-ua.tv/news/84360-v-arma-maizhe-pivmiliona-chornykh-koshtiv-pishly-na-formu-abo-hliantsevyi-piar-foto
Довідково: близько чверті цих людей в АМРА вже не працюють. В тому числі і другий від О. Думи начальник Управління менеджменту активів Олексій Іщенко, який забезпечив відкриту роботу реєстру арештованих активів, а також революцію щодо управління ними через Прозорро.Продажі.

В самому центрі фото чоловік, імені якого не знають співробітники АРМА, про нього відсутні будь-які відомості у відкритих джерелах.

Знайомтесь. Це Ростовцев Олександр Леонідович. Призначений на державну службу в АРМА без конкурсу в серпні минулого року на посаду головного спеціаліста з питань закупівель. Станом на сьогодні ним не зроблено жодної закупівлі для АРМА. Працівники підрозділів, де «офіційно працює» пан Ростовцев, не знають, а ні такого прізвища, а ні таку людину. Мертві душі…

При цьому, зарплату щедрим рішенням з кишені наших військових, Олена Дума платить йому космічну. Так, тільки в листопаді-грудні минулого року, Ростовцеву було нараховано 108,8 000 та 127,5 000 грн відповідно. В сенсі й совісті у деяких чиновників нема, і податки не всі до війни доходять.

За те службовий Lexus є. Як нам вдалось встановити, користуватись цією єдиною в АРМА автівкою можуть виключно перша особа О. Дума та центровий О.Ростовцев. Три профільні заступники голови АРМА і на метро впораються.

Фактично ж, означений працівник є звичайнісіньким водієм очільниці АРМА, роль якого зводиться, за нашими спостереженнями, проїхати за кермом цього чудового седана з Дніпровської набережної Києва до Хрещатика (нескінченно довгих 6 км) і увечері назад.

Робота у нашого героя не бий лежачого, особливо якщо врахувати, що суттєву частину часу О. Дума проводить у закордонних подорожах.

Нагадаємо, вчора, 18 березня, стало відомо, що для публічної презентації звіту про свою діяльність АРМА буде використовувати залу в люксовому готелі InterContinental у Києві. Вартість оренди становить 5 тисяч євро. Про звичайного солдата с передової, звісно ж, у розкішному кріслі під фуршетик думається не дуже ефективно, але красиво. https://www.unian.ua/society/dlya-zvituvannya-arma-orenduye-zalu-v-lyuksovomu-stolichnomu-goteli-za-5-tisyach-yevro-12576993.html. Як О. Дума планує розраховуватись за вказану розкіш?

«Ось така різна війна. Комусь в окопи лопатами захищати, а комусь … красиво грошики витрачати», — резюмує Сергій Косенко.