Теракт в Крокусі: так званий цивілізований світ використовує подвійні стандарти — Шишкін

Замість того, щоб засудити рф, як державу- агресора, так званий цивілізований світ використовує подвійні стандарти, поки Україна ціною життя власних дітей та солдат, його захищає.

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це під час ефіру заявив суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Теракт в „Крокусі“, який відбувся у москві, це що в перший раз? А Норд- Ост або Беслан? Нагадаю, що в Норд- Ості від куль загинули одиниці, всі інші отруїлися від газу, який пустив спецназ фсб для того, щоб нейтралізувати, так названих чеченських бойовиків. Ніхто за це не поніс відповідальність, та ніхто в московії не протестував. Замість того, щоб засудити державу — агресора, члена ООН, якого не приймали туди, бо там срср, а не рф, так званий цивілізований світ використовує подвійні стандарти», — каже В. Шишкін.

Він підкреслив, що так званий цивілізований світ живе за рахунок української крові та українців та ще має наглість шукати українській слід в теракті.

«Україна ціною власного життя солдат та мирних людей захищає цей цивілізований світ. Наші люди покалічені. Без рук та ніг, загибеллю наших дітей, прикривають дупу цьому так званому сплячому цивілізованому світові та поляках», — підкреслює В. Шишкін.

За його словами, Польща очолила так званий «цивілізований світ». Адже російську ракету, яка залетіла на їх територію, вони не збивають.

«А чи сприймає цивілізований світ середньовічне убожество, що існує на рф? Поки 151 ракета йшла на Україну, відбувалося страшне руйнування країни, вбиті діти… Постраждали люди в Одесі, Харкові, в Києві, на якому випробовують нову ракету Циркон, хто з цивілізованого світу висловив співчуття українцям за останні три дні? Де цей цивілізований світ? До кого йти за підтримкою? Сьогодні не бачу так званого цивілізованого світу. Польща очолила так званий „цивілізований світ“. Адже російську ракету, яка залетіла на їх територію, вони не збивають, а українське зерно вони розсипають. Нехай ця ракета летить в Україну та вбиває українських дітей? Тому, де цей цивілізований світ? Адже польський уряд робить все для розгрому України. Нам навіть не дають старі патріоти. Поляки, відайте їх нам — ми будемо збивати всі ракети, які летять на вашу територію. Ми вже навчилися це робити», — резюмує В. Шишкін.