Влада Зеленського розставляє колаборантів на пости — суддя Конституційного Суду у відставці

Влада імені президента Володимира Зеленського, чомусь розставляє колаборантів на пости.

офіс президента україни
офіс президента україни

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Закон про мобілізацію, який написали нардепи — жахливий. Однак це не дає права ставати ухилянтом. Насправді перед тим, як відправити людей на фронт, їх треба навчити. А у нас же за кілька років до вторгнення розгромили військкомати та розвалили центри підготовки. Однак людей треба навчати. Подивіться, як готують штурмовиків у Білецького. До речі, саме керівництво 47 бригади провалило наступ в Запоріжжі. Після чого багато з хлопців перейшли до 3-ї штурмової бригади, побачивши, що там є підготовка та тренування. Однак тут має бути двосторонній рух. Влада має правильно організувати цю систему і люди не повинні бути ждунами. Зеленський, а де лозунг все для фронту, все для перемоги? Чому за два роки повномасштабної немає побудованих патронних або снарядних заводів?», — каже В. Шишкін.

Він підкреслив, що сини олігархів з інших країн добровільно йдуть воювати в Україну.

«Нещодавно в Україні на передовій загинув син польсько- єврейського бізнесмена. Він у пам’ять сина продовжує допомагати нашій країні, купуючи все необхідне для фронту. А де ж наші сини олігархів та нардепів? Замість цього влада Зеленського чомусь розставляє колаборантів на пости», — підкреслює В. Шишкін.

На його думку, у військкоматах та штабах мають працювати люди, які втратили руку або ногу та не можуть виконувати функції окопника.

«Однак вони можуть виконувати функції керівника в Генштабі, командуванні бригад або батальйонів», — каже В. Шишкін.

Крім того, за його словами, рф тренується цирконами на Україні. Адже реально вони направлені проти авіаносців США.

«Посольство США, циркони підуть проти вас. Адже центри розробки в рф не знищені, бо Україні забороняють по ним бити», — резюмує В. Шишкін.