Україна знаходиться на самому вістрі змін, які відбуваються в цивілізації — фінансист

Україна знаходиться на самому вістрі змін, які відбуваються в цивілізації — фінансист Україноцентризм має бути в інтересах української етнічної нації.

Віктор Жердицький
Віктор Жердицький

Про це під час ефіру заявив фінансист, громадський діяч Віктор Жердицький.

«Україноцентризм має бути у єдиному сприйнятті. Він має бути в інтересах української етнічної нації. Адже основою України є українська нація», — каже В. Жердицький.

На його думку, вважати, що є спільний цивілізаційний простір є оманою.

«Україна знаходиться на самому вістрі змін, які відбуваються в цивілізації. Якщо ми правильно закладаємо базу суспільних стосунків в Україні на базі інтересів, на базі позиції, інтересів та розвідки української нації, відвойовуємо їх і далі, то по тому ж шляху будуть рухатися інші нації та народи. Адже сьогодні провести незалежного від оліграхату кандидата в парламент або на президентський пост майже неможливо. Адже його ніхто не побачить», — каже В. Жердицький.

За його словами, в Україні дуже багато партій та громадських організацій. Тож чому вони не об’єднуються в одну, щоб побудувати непереможну країну, де будуть відстоювати інтереси українського народу.

«Скільки ми знаємо патріотичних партій, які приходячи до влади моментально забувають, що український інтерес в перш за все вимагає від працівників політичних структур бути морально чесними — непідкупними та не хабарниками», — резюмує В. Жердицький.