ЄС — це німецька імперія — експерт з питань геополітики

Європейський союз (ЄС) не є союзом, це німецька імперія. Наразі ж американці в результаті війни в Україні мають двократну перевагу над «німецьким союзом».

Юрій Буздуган
Юрій Буздуган

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив експерт з питань геополітики Юрій Буздуган.

«Німці зібрали всі європейські країни довкола себе, створивши Європейський союз, який не є союзом. Це німецька імперія, де німці всім рулять. Хоча сама Німеччина проти США не тягне. Це лише ⅕ від економіки Америки. Однак вся економіка Євросоюзу у 1991 році вже була конкурентною для США — 24% на 24%. В 2011 році був пік могутності ЄС. Адже у Євросоюзу був 31% ВВП і тільки у 19% у США. Тобто німці мали перевагу на американцями у 1.5 рази завдяки ЄС та дешевому російському газу та нафті. Зокрема, французи та українці платять 450 дол за 1000 куб газу, а Німеччина лише 209 доларів», — каже Ю. Буздуган.

Він підкреслив, що після приходу до влади у рф в. путіна, який почав проводити імперіалістичну політику, виявилося, що росія становить загрозу всьому світу.

«Тому американці організовують вторгнення рф в Україну в 2014 році під назвою „Крим наш“. Саме американці підвели росію, щоб вона вдерлася в Україну. Після чого ВВП росії за один рік падає на третину, а ВВП Німеччини падає на 20% і продовжує падати. Тому американці в результаті цієї війни мають двократну перевагу над „німецьким союзом“. Тобто США вирішують свої завдання та глобальні завдання людства. І війна триватиме поки ці завдання не будуть реалізовані», — резюмує Юрій Буздуган.