Ми здали 240 км² за 2024 рік через зрадницький рівень влади — Суддя КСУ у відставці

Україна здала 240 км² оккупантам за 2024 рік. В тому числі зовсім не підготувавшись до вторгнення через Вовчанськ на Харківщині.

Вовчанськ після обстрілів рф
Вовчанськ після обстрілів рф

Про це під час ефіру завив Суддя Конституційного Суду (КСУ) у відставці Віктор Шишкін.

«Влада в умовах війни не змогла нормально виписати закон про мобілізацію. Ми не проти мобілізації, а проти ідеіотизму, який закладається мобілізацію через поведінку військово- політичного командування. Навіщо розпускати створені батальйони ТРО в різних форматах та регіонах. Навіщо розпускати добровольчі батальйони, які воюють? Все це свідчить про ідеотичний та зрадницький рівень влади. Те, що витворяє сьогодні влада, допомагає москалям вести наступальні дії проти України. Ми здали 240 км² за 2024 рік. В тому числі зовсім не підготувавшись до вторгнення через Вовчанськ на Харківщині», — каже В. Шишкін.

За його словами, в Україні всюди має бути написано, що в Україні йде війна зі злійшим ворогом людства. Тому все має бути для фронта та перемоги.

«А суспільний договір має зовсім інші рамки та основи, а також цілі та напрямки. Ціль суспільного договору збереження української нації. Все інше — це механізми, як зберігати існування української нації у цій війні», — резюмує В. Шишкін.