У Києві із електроенергією розгортається соціальна катастрофа, поки в Дніпрі за світло заносять «валізи»

Поки на житловому масиві Позняки в столиці соціальна катастрофа, у Дніпрпетровській області вже другий день немає взагалі відключень.

На Позняках у Києві із електроенергією розгортається соціальна катастрофа,
На Позняках у Києві із електроенергією розгортається соціальна катастрофа,

Про це заявляє економіст Олексій Кущ.

«На Позняках у Києві із електроенергією розгортається суцільна соціальна катастрофа. Електроенергію дають на пару годин вночі та вдень. Позняки — це житловий масив, де будинки обладнані переважно електроплитами з висотними будинками. Тобто вимикаються ліфти, а на верхніх поверхах і подача води. В той же час, в Дніпрпетровській області вже другий день немає взагалі відключень», — зазначає експерт.

Він підкреслює, що за дивним збігом обставин один олігарх контролює ДТЕК і операторів з розподілу електроенергії (колишні обленерго), зокрема у столиці. І одночасно цей олігарх контролює підприємства в Дніпропетровській області.

«Формально, ліміти на споживання визначає державне Укренерго. Але робить це якось надто „рандомно“, можливо застосовують рахівницю як два збоченця у фільмі „Кримінальне чтиво“, визначаючи „жертву“ між боксером Бучем та Марселасем Волесем. Але я в таке не вірю. За чутками, минулого разу під час масових вимикань електроенергі, заносили „валізи“ для отримання лімітів куди треба. От в це я вірю. До речі, чому мер мовчить?», — підкреслює економіст.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002112044676&locale=ru_RU