В Україні відбувається розвал промисловості — Суддя КСУ у відставці

Влада не думає повертати українців, а хоче, щоб сюди заїхали мігранти і наша територія назавжди перестала бути українською.

В Україні відбувається розвал промисловості
В Україні відбувається розвал промисловості

Про це під час ефіру заявив Суддя Конституційного суду України (КСУ) у відставці Віктор Шишкін.

«Мігранти будуть прибувати в Україну та заселяти всю територію. Подивімось на досвід Німеччини після другої світової війни. До них переселилося 2 млн турок, хоча німці це приховують. Наразі влада не думає, що робити для повернення українців. А хоче, щоб сюди заїхали мігранти і ця територія назавжди перестала бути українською. Адже українців залишилося 25 млн, а сюди планують завести 4,5 млн мігрантів. Тобто 4,5 млн чоловіків привезуть сюди родини, які не є європейськими», — каже В. Шишкін.

За його словами, в Україні відбувається розвал промисловості.

«Скоріш за все наші можновладці виконують це завдання. А раніше цим займався експрезидент Кучма, який приєднався до руйнування економіки та наших основних галузей виробництва. Нікому не потрібні конкуренти в ракетному будівництві. Так само знищили нашу танкову промисловість. Тому Україна стає класичною банановою республікою. Адже нам кажуть, що немає попиту на сталь і так далі. Це елементарна брехня», — підкреслив В. Шишкін.

За його словами, в Україні мають створити нормальний інвестиційний клімат.

«Інвестиції можуть бути західними. Зокрема, американські. Також інвестиції можуть бути українськими. Однак українці не віддають свої кошти, бо не вірять цій владі. Хоча українці закупають дрони та комплектуючі зв кордоном. Тому якби зробили інвестиційні пули не під егідою влади, а під егідою громадськості, то сюди б вкладали кошти. Зокрема, іноземні», — резюмує В. Шишкін.