Війська КНДР можуть опинитися на Донбасі — політолог про нову угоду путіна та Кім Чен Ина

Після візиту президента рф володимира путіна до КНДР, світ отримав потужний удар під дих

в.путін та Кім Чен Ин
в.путін та Кім Чен Ин

Про це в коментарі заявив політолог Віктор Небоженко.

«Крім Ірану та Китаю, тепер відкрито до рф приєднається КНДР. Адже раніше вони поставляли росії снаряди для війни проти України, як посередник. Тепер же є відкритий договір. Це свідчить, що Північна Корея може з’явитися на театрі військових дій на Донбасі. Однак це черговий прокол США. Україна тут нічого не може вдіяти. Перший прокол США був, коли Китай виступив посередником між Саудівською Аравією та Іраном, налагодивши їх стосунки. Однак США нічого не змогли вдіяти. Наразі США нічого не змогли вдіяти, щоб уникнути підписання договору між рф та КНДР, щодо взаємної оборони. Це дуже агресивна форма міжнародного співробітництва. Це дуже агресивна угода, яких в 21 столітті немає. Щобільше, військові КНДР можуть опинитися в рф на війні в Україні, то немає жодних гарантій, що російська техніка та інструктори не з’являться у Північній Кореї. А це вже дуже небезпечно для Південної Кореї, Тайваню та Японії», — каже В. Небоженко.

За його словами, після візиту президент рф володимира путіна до КНДР, світ отримав потужний удар під дих. Однак не варто боятися початку Третьої світової війни, бо вона вже йде.

«Немає лише атомних вибухів. Все інше вже відбувається. Хусити обстрілюють авіаносці, збивають літаки, на повну потужність йде кібервійна, перекриваються транспорті артерії у всьому світі. Від Британії і до Шанхая. Хіба це не Третя світова? Просто вона не вийшла за рамки конвенціональних форм війни. Адже крім ядерної зброї існують нові види зброї та засобів тиску. Це кібервійна та економічні санкції, чого не було у попередніх війнах. Наступний етап — удари Китаю по США, рф по США та ЄС, а також отримання ударів у відповідь. Це ж не окремі війни. І невже це не світова війна, коли Китай та рф впливають на вибори у США. Тому Третя світова війна вже йде, просто вона відбувається іншими засобами», — зазначає В. Небоженко.

За його словами, те, що стосується ядерного шантажу, то це також може бути.

«путін у скрутному становищі. На фронті він нічого не зміг зробити, тому висунув ядерну зброю до Білорусі проти Польщі та Німеччини. А це вже пряма загроза для країн НАТО. Можливо рф не застосує ядерну зброю проти України, але КНДР за підтримки рф може застосувати ядерну зброю на Корейському півострові. Однак не варто забувати, що у Вашингтоні попередили путіна, що у разі використання ядерної зброї в Україні, США нейтралізують всі ядерні сили рф без застосування ядерної зброї. Крім того, США, Японія, Тайвань, Південна Корея та інші країни почнуть знищення збройних сил КНДР. І від Північної Кореї нічого не залишиться. Вони не будуть кидати тактичну ядерну зброю не територію КНДР, а просто знищать все, що має відношення до збройних сил КНДР та зкинуть режим Кім Чен Ина. До речі, він показав себе підло щодо путіна. Адже зустрічаючись з путіним він вигнав із залу засідань всю делегацію рф. А це найкрупніші фігури російської політики. Все це було зафіксовано на відео та розповсюджено по всьому світу. Тому це достатньо підлий хід з боку КНДР. Однак путіну все одно доведеться йти на всі умови КНДР, тому що йому потрібні солдати та зброя. А ще більше путін зацікавлений, щоб КНДР приймала участь у конфлікті у Південній Азії», — резюмує політолог.