Зарплата у 10 тисяч гривень — приведення населення до капітуляції — експерт

Зарплата 10 тисяч грн у 40% громадян — це продовження послаблення нашої обороноздатності, яку забезпечують наші громадяни.

зарплата 10 тисяч грн 40% громадян - це продовження послаблення нашої обороноздатності,
зарплата 10 тисяч грн 40% громадян - це продовження послаблення нашої обороноздатності,

Про це в коментарі i-ua.tv заявив народний депутат ІІІ скликання, координатор Суспільної Системи Віктор Жердицький.

«Ми констатуємо продовження системи зубожіння нашого народу, яка розпочалася з формування олігархічного та економічного укладу державного управління. Людям в таких умовах неможливо забезпечувати нормальну обороноздатність країни та свого життя. Адже, якщо 40% людей знаходиться на рівні щомісячного доходу 10 тисяч грн, враховуючи високі тарифи на електроенергію, додаткові платежі за транспортування та розподіл газу, враховуючи, що ціни на багато товарів щоденного вжитку у нас на рівні ЄС, або навіть вище, то це є системою пограбування нашого населення. Так само, як і наших надр, бюджетів різних рівнів і так далі. Однак найстрашніше, що в умовах народна війни, коли з однієї сторони купа чиновників грабує (зокрема в першу чергу воєнні бюджети), а з іншого боку український народ в силу своїх можливостей забезпечує армію всім, чим тільки може. Від харчування і до забезпечення різних медикаментів й озброєння, наприклад, дронів», — каже В. Жердицький.

За його словами, на сьогодні 80% так званих легких дронів

ЗСУ забезпечує населення. А зарплата 10 тисяч грн 40% громадян — це продовження послаблення нашої обороноздатності, яку продовжують забезпечувати наші громадяни.

«Тож 40% громадян не можуть допомогти нашій армії. Це страшні речі. А це вже формування у населення настроїв приреченості і примусу українців до капітуляції. Хоча більша половина громадян не хоче погоджуватися на ці так звані „мирні“ договорняки, які для нас просувають агенти впливу. Це лише відстрочка для нас і підготовка московитів до ще страшнішої війни. Така перерва під покровом так званих мирних договорняків дає можливість росіянам підготуватись до ще більше масованої війни і веде до остаточного знищення нашого суверенітету та нації, як такої. Тому що російський сброд, який називає себе російським народом не може мирно існувати, коли буде розвиватись і розквітати українська нація. Наразі все йде в одному напрямку. І в цьому вбачаю велику змову. А ті, хто цього не розуміють, зокрема з числа журналістів та так званих аналітиків й державних чиновників — або просто дурні, або куплені чи агенти впливу рф. Нам треба це усвідомити та поставити на місце владу в Україні, призначити туди патріотичних українських фахових управлінців, які можуть швидко у радикальний спосіб навести лад, повернути вкрадене та забезпечити повноцінну обороноздатність нашої економіки та нормальний рівень життя наших громадян», — резюмує В. Жердицький.

Нагадаємо, що понад 80% українців вважають, що мають рівень доходу, який є недостатнім для прожиття. При цьому 43% громадян мають заробітну плату меншу ніж 10 тисяч гривень. Про це свідчать дані соціологічного опитування Gradus Research.