В Астраханській області ударні дрони уразили ракетний полігон

Ударні безпілотники уразили будівлі російського ракетного полігону в Астраханській області

В Астраханській області ударні дрони уразили ракетний полігон
В Астраханській області ударні дрони уразили ракетний полігон

росіяни з місця оприлюднили відео, на якому ударні БПЛА влучають у монтажно-випробувальний корпус полігону в Ахтубінському районі.

При цьому глава цього району Володимир Міхед поширив недостовірну інформацію про те, що всі ударні безпілотники збиті та що нібито ніяких руйнувань не було.

За його даними, Ахтубінській район атакували понад 20 ударних безпілотників.

«Завдяки пильності населення району, яке вчасно повідомляло про об’єкти, що летять, а також злагодженим діям підрозділів розвідки та засобів ураження силових структур, атака понад 20 БПЛА супротивника була успішно відбита. Жертв, постраждалих та руйнувань на території району немає», — заявив голова району.

4-й Державний центральний міжвидовий полігон російської федерації («Капустин Яр») призначений для випробування ракет.

На полігоні випробовується велика кількість різноманітних ракет малої і середньої дальності, крилатих ракет, комплексів і ракет ППО.

Аналітики з телеграм-групи ASTRA розповіли, що 9 липня відразу дві військові частини та ракетний полігон атаковані в Астраханській області

«Дев'ять БПЛА вдарили по території в/ч 15644 під Знам’янськом, де розташований військовий полігон „Капустин Яр“. У квітні цього року там відбувався іспитовий пуск міжконтинентальної балістичної ракети», — розповіли аналітики.

Ще два дрони вдарили по території військової частини 15650 в Ахтубінську. Про пошкодження військової техніки інформації немає, як і про постраждалих.

Судячи з оприлюднених відео, для ударів застосовували стратегічні ударні безпілотники «Бобер», які пофарбували у чорний колір.