У влади лише одне бажання — збагатитися — волонтер

Для того, щоб врятувати державу, українці мають бути єдиними.

Всі президенти винні в тому, що відбувається в Україні
Всі президенти винні в тому, що відбувається в Україні

Про це в коментарі заявив підприємець, волонтер і лідер руху Save ФОП Сергій Доротич.

Ніхто не говорить про скорочення видатків держбюджету. Ніхто не каже, що треба зекономити. Зокрема, не треба купляти автозаки, нові поліцейські машини, адже в першу чергу влада має забезпечувати бійців на нулі. У нас же все відбувається з ніг на голову, адже відбувається знищення державності", — каже експерт.

На його думку, щоб врятувати державу, українці мають бути єдиними.

«Сила українців в єдності. А у нас на жаль, більшість українців підтримує владу. Хоча має бути чіткий меседж владі, що народ не розділяє її політики. А у нас чомусь українці вважають, що цар хороший, а погані бояри. Хоча жоден закон під підпису президента не вступає у силу. Тому за все, що відбувається і за все, що не відбулося, а також відбулося неправильно, з березня 2022 року несе виключно одна людина. Адже у неї є всі важелі для зміни ситуації. Такої концентрації влади, яку зараз має Зеленський у своїх руках, не мав жоден президент за всі роки незалежності України», — каже С. Доротич.

Він підкреслив, що діяльність всіх президентів, урядів та Верховної Ради, так чи інакше відповідає за безлад, який зараз відбувається в країні.

«Це все їх наслідки напрацювань. Хтось менше, хтось більше. Хоча в Раді та уряді були такі білі ворони, як Степан Хмара, Левко Лук’яненко, В’ячеслав Чорновіл. Також в уряді є люди, які намагаються змінити ситуацію та донести прем’єру та президенту, що не треба так робити, але очільники країни їх не слухають, а лише паплюжать. Адже у влади лише одне бажання — збагатитися», — резюмує Сергій Доротич.