Зеленський та Порошенко стали переслідувачами патріотів — Шишкін

Проти всіх загиблих патріотів були відкриті кримінальні справи за часів президента Петра Порошенка, така ж практика продовжилася під час президенства Володимира Зеленського.

Микола Коханівський
Микола Коханівський

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив один з засновників батальйону ОУН Віктор Шишкін.

«Торнадо, Маджахед, який загинув за Україну, Коханівський та проти інших патріотів були відкрити кримінальні справи. На жаль, ті, які відкривали проти них кримінальні справи своїми дупами відсиджуються у теплих кріслах. А всі патріоти проти яких відкрили кримінальні справи лежать у могилах. До речі, справи проти них були відкрити ще за часів експрезидента Порошенка. Однак чомусь починають розповідати, що Порошенко хороший, а Зеленський поганий, чи навпаки Зеленський хороший, а поганий Порошенко. Проте вони обидва погані. Ніхто з них не державник та не патріот, а переслідувачі патріотів», — каже В. Шишкін.

На його думку, в Україні продовжують переслідувати патріотів навіть після смерті.

«Адже не дати подання про нагородження — одна з форм психологічного переслідування героїв. Раніше думав, що це тимчасові помилки через недоумство. На жаль, це скоріше за все запрограмована поведінка путінської ідеології. Адже їм, як кіста в горлі український націоналізм. Бо українці виступають за свою національну державу», — резюмує Віктор Шишкін.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIUA.TV%2Fvideos%2F1235133050844679%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width="560″ height="314″ style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0″ allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>