Пінчук вирощує середовище Шабуніних, які валять українську економіку та ідею — громадський діяч

Нам треба ламати олігархічно-корупційний устрій в країні, який є вбивчим для українців. Адже олігарх В. Пінчук почав в кінці 90-х фінансувати різні молодіжні програми для студентів та вирощувати середовище Шабуніних, які сьогодні служать лібералістичним псевдо цінностям та валять нашу українську економіку та ідею.

Віктор Жердицький
Віктор Жердицький

Про це під час ефіру заявив фінансист і громадський діяч Віктор Жердицький.

«Як не обрати чергового говоруна та баригу, чергового бездіяльного, слабохарактерного мрійника — важке завдання. Адже треба обирати патріота українського народу. А цій людині треба вводити жорсткі обмеження, і його перші роки правління будуть ненавидіти, як Бальцеровича в Польщі або Черчіля у Англії. Нам треба ламати олігархічно-корупційний устрій в країні, який є вбивчим для українців. А для того, щоб обрати правильних людей до влади, не треба робити помилок, які ми робили всі 33 роки, то у вашому полі зору одразу з’являться групи і особи на яких можна робити ставку, як на управлінців нації. А якщо продовжите дивитися на людей, на яких дивилися раніше, то ви ніколи не приведете нові групи, помилки продовжуватимуться. Адже українці мрійливі та дуже швидко хочуть мати добрий результат. Однак ніколи не можна довіряти словам, які говорять кандидати та їх написаним програмам. Адже їх пишуть фахівці, а людина, яка їх представляє, лише зачитує. Також не треба допускати до влади людей, які не жаліють життя людей. А скільки в нас лампадних генералів, які заради того, щоб доповісти ОП, що утримали позицію, посилають людей на убій без озброєння», — каже В. Жердицький.

Також за його словами, до влади не можна допускати людей, які підозрюються в тому, що вони є агентами рф, або їх родичі.

«Не допускати тих, хто має ордени іноземних держав, грамоти і заслуги, особливо від країни агресора. Тому якщо таких людей викинути у смітник у вас відкриється поле зору. Тоді ми побудуємо нову систему. А якщо вони кажуть, що вони замісники України, то треба питати в їх побратимів, а чи вони можуть це підтвердити? Адже кожен другий буде розкручений до рівня Шабуніна і буде дуже привабливий зовні. Треба дивитися, що людина робила та чого вона досягала, а не дивитися на лейбочки, що він великий волонтер, великої системи, який працює на гроші олігархів. І його можуть підготувати, як у свій час Вакарчука, який нас зрадив та проголосував за розпродаж землі. Тому може бути багато засланих козачків. Зокрема олігархи продумують свої дії на 5−10 років вперед. Наприклад, олігарх Пінчук почав в кінці 90-х фінансувати різні молодіжні програми для студентів та вирощувати середовище Шабуніних, які сьогодні служать лібералістичним псевдо цінностям та валять нашу українську економіку та ідею», — зазначає фінансист.

За словами, Судді Конституційного Суду України у відставці Віктор Шишкіна, при обиранні кандидата на першому місці має бути україноцентризм.

«Тобто роль України для українця та суспільства. Також людина повинна мати життєвий досвід та бути хорошим управлінцем. Зокрема треба дивитися, чи був він на Майдані, коли стріляли, чи пішов на фронт у 2014 році. Люди мають оцінювати світоглядність, щоб можна було подивитися, що у нього в душі та звернути увагу на його оточення», — резюмує Віктор Шишкін.