Під час війни потрібен адекватний закон про зброю — експерт

В Україні склалася катастрофічна ситуація зі злочинністю, тому потрібен адекватний закон про зброю. Крім того, весь народ має підготуватися до війни, яка не закінчиться з рф ніколи.

Веніамін Тимошенко
Веніамін Тимошенко

Про це під час ефіру заявив профспілковець, представник «Української асоціації власників зброї» Веніамін Тимошенко.

«Народ має набути суб’єктності, щоб впливати на процес ухвалення рішень. Зокрема, якщо народ вважає себе суверенним. Однак треба не просто займатися лозунгами — «За вільну, сильну та незалежну Україну, а розуміти, яка має бути країна. Війна стала додатковим каталізатором на фоні галопуючої злочинності. Зокрема, навмисних вбивств та злочинів. Адже в Україні склалася катастрофічна ситуація зі злочинністю. А українська асоціація власників зброї займається просуванням адекватного закону про зброю. Завдяки якого громадяни після підготовки матимуть короткоствольну зброю для захисту», — каже Веніамін Тимошенко.

Він нагадав, що в Україні хочуть поставити скрізь камери, кажучи що це для підвищення безпеки громадян. Однак злочин відбувається тут і зараз.

«Це секунди. Або пірнуть ножем чи відберуть сумочку. І камера від цього не врятує. А наявність зброї самозахисту вирішує цю проблему. Тобто не допустити, бо злочинець буде мати сумнів чи є в жертви зброя. І це самозахист громадян тут і зараз», — зазначає експерт.

За його словами, Українська асоціації власників зброї наразі збирає однодумців.

«Ми збираємо людей, які за озброєння народу. Особливо під час війни потрібен адекватний закон про зброю. Також тотальне навчання та озброєння народу. Весь народ має підготуватися до війни, яка не закінчиться з рф ніколи. Поки буде русня, продовжуватиметься війна, яка згодом може перейти у холодну стадію. А за 20 років вона знову може стати гарячою. Ми хочемо об’єднати людей, які виступають за зброю, як засіб самозахисту. Ми хочемо зібрати мільйони українців разом. Для цього створюється відповідний ресурс. І коли збереться мільйона зграє людей, які чітко розуміють свій інтерес та ресурс, наша задача вибрати цих людей та привести їх до влади. І вже потім з них вимагати нове законодавство та нову Конституцію. А питання зброї, самозахисту та безпеки об’єднає мільйони людей. А організована меншість завжди перемагає неорганізовану більшість. Питання зброї об’єднає громадян та зробить революційні зміни у країні. Тобто або мі змінюємося та перемагаємо у війни з рф та глобальному сенсі для чого наша держава, просто в НАТО вступити та приєднатися до ЄС? А в якості кого? Як сировинний придаток, чи як хто? Мафію туди не приймають. Крім того, треба не йти в ЄС, в Європу зробити тут», — резюмує Веніамін Тимошенко.