Вільна територія. Ескалація грузинських територій сьогодні

Ескалація грузинських територій, почалася з серпня 2019 р. Що відбувалось і відбувається в селах Гугутіанткарі, Атоці, лісі Чорчана і регіоні в цілому я писала багато раз.

Аналіз дій РФ в Грузії давали громадські діячі (не влада, на жаль), вони закликали міжнародне товариство бути більш активним і уважним до подій на окупованих територіях. Жахливо і те що місцевих викрадають (потім їх находять убитими) або вбивають в їх же будинках.

Я не знаю, що ще ми — патріоти нашої родини — Грузії можемо зробити, щоб допомогти боротися з владою, яку я ніколи не вибирала, яка робить вигляд, що нічого НЕ відбувається, яка закрила очі і думає — все саме собою закінчиться.

Але я пишу, розповідаю в інтерв’ю європейським виданням, що б весь світ знав, як рф у Грузії метр за метром окупанти відривають по шматку, пересуваючи «свої» границі в глиб країни. Якщо зараз замовчувати, повзучу «тиху» експансію, то скоро з Тбілісі в Батумі люди будуть їздити через росію. Чи не будемо їздити, що скоріше за все.

19 жовтня в село Атоці в Грузії приїхали близько 100 прикордонників ФСБ для продовження установки лінії окупації на контрольованій Грузією території!

29 жовтня на ТБканалі Я-UA.TV програма «Вільна територія» яку по традиції ведемо ми з Головним редактором Володимиром Тетеруком розкажемо про ескалацію грузинських територій, і про наші вітчизняні реалії. У нас буде пряме відеовключення з Грузією з відомим не тільки в Грузії, а і в країнах Європи грузинським політичним експертом, журналістом DW

Georgia — 29 жовтня на ТБканалі Я-UA.TV програма «Вільна територія» яку по традиції ведемо ми з Головним редактором Володимиром Тетеруком розкажемо про ескалацію грузинських територій, і про наші вітчизняні реалії. У нас буде пряме відеовключення з Грузією з відомим не тільки в Грузії, а і в країнах Європи грузинським політичним експертом, журналістом DW

Georgia — Єгором Куроптєвим.

Дивиться нас і ви дізнаєтесь багато цікавого .