Про жінок і ефективне державно-приватне партнерство

Жіноча розмова про жінок і ефективне державно-приватне партнерство без прикрас на Я-UA У нас в гостях Наталя Корчакова-ХІБ — міжнародно визнаний експерт в області стійкої інфраструктури, державних закупівель, державно-приватних партнерств та міжнародної технічної допомоги з досвідом роботи в державному, приватному і неурядовому секторах.

Наталія має досвід 14 років роботи в Службі зовнішніх зв’язків Європейської комісії, яка відповідає за різні сектори, зокрема, державні закупівлі, конкуренцію та державну допомогу, а також управління проектами на суму понад 50 млн. Євро.

Наталія бере активну участь в підтримці сталого бізнесу, який сприяє економічному зростанню, соціальному та екологічному процвітанню людей і планети. З цією метою вона заснувала SDG.17 Consulting GmbH (Німеччина) для просування державно-приватного партнерства як інструменту для досягнення цілей в галузі сталого розвитку та підтримки розвитку соціальної інфраструктури в країнах, що розвиваються.

Наталія є лауреатом численних нагород, в тому числі нагороди «За підприємництво» (США), медалі Європейської комісії (ЄС) і урядових нагород (Україна), а також є відомим міжнародним доповідачем, виступаючи в Парижі, Женеві, Москві, Сінгапурі, Дар- ес-Салам і Франкфурті в 2019 році.

Наталія має великий досвід консультування національних урядів з питань ДПП в галузі охорони здоров’я та сталого розвитку, і в даний час, є членом Виконавчого комітету ініціативної групи зі створення PPPinitiative4-охорону здоров’я в Німеччині, членом стратегічного комітету світу Міжнародної Асоціації ДПП і є членом Робочої групи ЄЕК ООН із державно-приватного партнерства.

Наталія має диплом в галузі екологічного менеджменту Університету Клода Бернара (Франція) і двічі була стипендіатом Міжнародної політичної стипендії (Угорщина), стипендіатом Акту підтримки свободи з сучасних питань (США).

Наталя вважає, що бути бізнес-леді — дуже складне завдання, але також дуже захоплююче. Тому вона активно займається підтримкою жінок і проводить міжнародний захід у Франкфурті на Майні «Жінки за стійку інфраструктуру і державно-приватні партнерства».

Засідання ведуть:

Світлана Саламатова (Svitlana Salamatova) — Керівник незалежної делегації українських жінок в ООН, Екс Віце — президентка із розвитку Європи та країн Ближнього Сходу Міжнародного інституту культурних зв’язків; Фахівчиня із розвитку партисипативного стратегічного управління та лідерства; Авторка успішних проектів: «Українські жінки в ООН»; «Геополітичний альянс жінок», «Відродження жінки»; «Форум жіночого партнерства»

Наталія Каплун (Natalia Kaplun) — Президентка Експерт Бьюті Преміум Клуб, Успішний підприємець із 25 річним стажем, Керівник ТОВ «Нінель Естетік», Керуюча партнерка Beauty Business Bureau Авторка книги «Я — сонце»; Тренерка із досягнення стану «щастя».