Про шлях до успіху накращого трикотажного бренду України

У нас в гостях Тетяна Абрамова, м. Киïв. Тетяна Абрамова — засновниця та директор бренду «RITO» — компанії, яка створює дизайнерський, стильний та високоякісний трикотажний одяг.

Коли 25 років тому створювався «RITO», жінки могли тільки мріяти про гарний одяг. Тим більше, нездійсненною мрією було бажання одягнутися красиво в одяг вітчизняного виробника.

Нині «RITO» — це не тільки велика кількість дизайнерських розробок трикотажу, а ще й власне виробництво, мережа брендових магазинів в Україні, Литві та експорт до Канади, Данії, Чехії. Український трикотаж носять та люблять в багатьох країнах світу.

Тетяна бере активну участь у роботі громадських організацій, зокрема, жіночих, а також підтримує волонтерський рух, займається благодійністю.

У 2001 році її було названо «Людиною року», досягнення Тетяни Абрамової були відзначені нагородами та грамотами Кабінету міністрів України, Федерації жінок за мир та багатьох інших організацій.

Головне захоплення Тетяна Абрамової — життя в усіх його проявах. Вона із задоволенням працює, мандрує, слухає музику, читає, спілкується з друзями. А своїм найбільшим досягненням вважає те, що «RITO «є найкращим трикотажним брендом України.