Співпраця для міцної оборони: пропозиції Координаційної Ради для Міноборони України

Співпраця для міцної оборони: пропозиції Координаційної Ради для Міноборони України

Питання:

— ключові пропозиції та ініціативи, надіслані Координаційною Радою національного єднання та стратегічного розвитку України Міністерству оборони України

— як реалізація цих пропозицій може сприяти модернізації та зміцненню оборони країни

— відкритий меморандум про співпрацю в рамках Координаційної Ради національного єднання та стратегічного розвитку України (ознайомитися з відкритим меморандумом можна за посиланням: bit.ly/43w44Ni).

Гості студії:

Розум Олег — журналіст, керівник інформаційної агенції «Просто новини»

Юрій Черненко — експерт із управління проектами і програмами, генеральний директор ГО «Міжнародна Асоціація «Громадянська Ініціатива «Міст». автор унікальної ініціативи «Зміцнення України: стратегії розвитку воєнного та поствоєнного періодів», спрямованої на реформування ключових секторів економіки та державного управління, заступник голови ВГО «Народний антикорупційний нагляд», керівник центру інновацій. очолює раду директорів ТОВ «МАСТЕРГАЗ». Маючи освіту інженера-електроніка, магістра бізнес-адміністрування та юриста, Юрій Черненко володіє знаннями з технологій управління, цифрової трансформації, організаційного моделювання та управління ризиками, активно залучає фахівців з різних галузей для реалізації свого проекту, включаючи економістів, соціологів, військових експертів, юристів тощо.

✅ Приєднуйтесь у соцмережах:

YouTube — youtube.com/@i-ua

Facebook — www.facebook.com/IUA.TV

Telegram — t.me/iuatv