Скандал масштабніший за Еліту Центр! Без житла можуть залишитися тисячі інвесторів

У «Київміськбуді» повідомили, що не можуть добудувати житлові комплекси. Інвесторам житлових комплексів компанії «Укрбуд», які з 2020 року почав добудовувати «Київміськбуд», повідомили зупинку будівництва.

Нагадаємо, через брак грошей компанія «Укрбуд» припинила своє існування, через що тисячі сімей залишилися без даху над головую. Серед інвесторів багато переселенців, багатодітних родин та військових, які загинули на фронті захищаючи країну від ворога. В 2019 році президент Зеленський пообіцяв, що житло все-таки добудують. Проте за два роки цього не сталося, а деякі ЖК взагалі не взяли на баланс Київміськбуду. Через війну та економічну кризу тисячі інвесторів опинилися просто на вулиці.

Тепер у компанії «Київміськбуд» заявили, що добудувати прийняті на баланс проблемні об'єкти «Укрбуду» неможливо. У повідомленні йдеться про те, що від компанії «Житло-Капітал», з якою інвестори уклали договори про фінансування будівництва, з 22 лютого 2022 року не надходять кошти. При цьому інвестори щомісяця продовжують виплачувати гроші

Тож чи виникне новий Еліта Центр в Києві та як це впливає на ринок нерухомості, будемо говорити під час ефіру.

Гості студії:

Жанна Мельник — інвестор;

Ганна Ковалевська -- інвестор;

Христина Ненно — інвестор;

Петр Петров — інвестор;