Яка доля Русанівських садів та урочища Горбачиха у контексті забудови та розширення інфраструктури

Нещодавно громаду Києва сколихнув конфлікт на Русанівських садах, обумовлений змінами транспортної інфраструктури та загрозою перенаправлення великої кількості машин по непристосованих внутрішньоквартальним дорогам.

Більше того, з'явилися рендери нового багатоповерхового мікрорайону у заповідному урочищі Горбачиха від KAN Development. Таким чином, лівому берегу Києва наноситься черговий екологічний удар!

Як громада реагує на події? Чиї інтереси захищає влада? Яка доля очікує урочище Горбачиху та Русанівські сади при реалізації нових планів забудови? Як збалансувати інтереси жителів та розвитку міста?

Про це та інше поговоримо із Віктором Глебою, експертом із містобудування, кандидатом наук з державного управліннята та Оленою Фатеєвою, громадською діячкою, дизайнером.

Очікується коментар від заступниці начальника комунальної організації ""Київгенплан"" Тетяни Нечаєвої.

Читайте також


Закон № 5655 розв’язує руки забудовникам, йде узаконення їх влади — Олександр Глухов

13 грудня прийняли скандальний законопроєкт № 5655. Проте звернення до президента України про необхідність ветування цього законопроєкту вже підписали понад 700 депутатів сільських, селищних та міських рад. Проти № 5655 також виступило все суспільство, підписавши петицію про вето до президента за рекордні години. Чому законопроєкт про реформу містобудівної галузі треба ветувати, журналісти i-ua.tv розпитали у громадського діяча Олександра Глухова.