Вплив навколишнього середовища на поширення вірусу SARS-CoV-19

Ми поговоримо в програмі «Про науку» телеканалу I-UA.TV про особливості поширення SARS-CoV-19 в Україні і як клімат та погодні умови (кислотність опадів, ультрафіолет) можуть впливати на його передачу

Наші спікери:
1. Бойченко Світлана Григорівна, док. геогр. наук, доцент, кліматолог, провідний наук. співроб. Інститут геофізики ім. С.І. Субботіна НАН України і доц. кафедри екології Національного Університету «Києво-Могилянська Академія»
2. Голубка Ольга Станіславівна, канд.мед.наук, с.н.с., с.н.с. ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України,
3. Карамушка Віктор Іванович, канд. біол. наук, доц., зав. кафедри екології Національного університету «Києво-Могилянська Академія».

Які особливості поширення SARS-CoV-19 в Україні і як погодні умови 2020−2021 років можуть впливати на його поширення і передачу? Як впливають кліматичні і погодні умови на поширення вірусів? Яка роль атмосферних аерозолів на поширення і передачу SARS-CoV-19? Чи впливає природний ультрафіолет на виживання SARS-CoV-19? Чи може вплинути на виживання вірусів кислотність атмосферних опадів? Які прямі і опосередковані екологічні та економічні наслідки пандемії і карантину в Україні? Про всі ці питання ми поговоримо в програмі «Про науку» телеканалу I-UA.TV.

Якщо бажаєте підтримати лекторій «Наукові зустрічі / Scientific meetings», щоб було більше заходів та відеоматеріалів:
www.patreon.com/scientificmeetings

Підписуйтесь на офіційну сторінку лекторію «Наукові зустрічі / Scientific meetings»