Чи можлива системна протидія епідемії Covid-19 в умовах ризикової поведінки населення та неспроможності влади?

Як створити систему запобігання захворювання на Covid-19 в умовах проколів влади та недовіри населення? Поради Віктору Ляшку — новому міністру охорони здоров’я від Дениса Радюка — співкоординатора Громадського штабу подолання COVID-19 в Україні.

Статистика перебігу епідемії Covid-19 в Україні свідчить про покращення ситуації. Досягнуто мінімуми по захворюваності, що були характерні для лютого місяця 2021 року.
Проте, світом шириться небезпечний індійський штам, що є потужнішим за свого британського попередника як за заразністю, так і за смертністю. Вже за декілька місяців він переважатиме у структурі поширюваних штамів. Отже, ризикують всі — і ті, хто не хворів, і ті, хто був вражений іншими штамами коронавіруса.
Чи можна упередити зараження? Як організувати систему запобігання захворювання на індивідуальному, груповому та суспільному рівні? Які складові такої системи?
Про це говоритимемо із Денисом Радюком — співкоординатором Громадського штабу подолання COVID-19 в Україні.
Сподіваємося, що Міністерство охорони здоров’я та нещодавно призначений міністр Ляшко візьмуть на озброєння рекомендації експерта.
Програма також буде корисна всім, хто дбає про власне здоров’я і протидіє Covod-19 на особистому рівні.

посилання на групу COVID-19 в Україні: аналіз статистичних даних https://www.facebook.com/groups/coronavirus.in.ukraine

статистика нинішньої ситуації в Україні https://www.facebook.com/groups/coronavirus.in.ukraine/permalink/920721235163396/

процент вакцинований у світі хочаб однією дозою https://www.facebook.com/groups/coronavirus.in.ukraine/permalink/920189441883242/

Рекомендовані публікації