Онлайн-засідання Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП

03 вересня 2021 року відбулось онлайн-засідання Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП з нагоди відзначення Дня підприємця.

На заході були присутні представники таких важливих сфер, як-от: наука, освіта, бізнес, представники органів публічної адміністрації.

Представники регіонального відділення Фонду держмайна, Антимонопольного комітету України та Державної податкової служби підтвердили у своїх виступах важливість взаємодії влади та бізнесу задля належного розвитку України.

Також перший заступник голови Державної податкової служби — Наталія Рубан зазначила, що підприємці є надзвичайно важливими суб’єктами в економічному житті країни, адже результати їх діяльності і податки, які вони сплачують є основним джерелом доходів Державного бюджету України.

Під час заходу були озвучені вітання з Днем підприємця від Київського національного університету імені Тараса Шевченка, «Українсько-арабської ділової ради», від Профспілки працівників АПК України, Федерції профспілок України та інших організацій. Після урочистої частини, Президент УСПП — Анатолій Кінах наголосив на проблемних аспекти та перспективних напрямках розвитку економіки України, а також побажав усім присутнім подальших успіхів, вдалих кооперацій та натхнення у роботі.

У свою чергу Комісія УСПП приєднується до вітань із Днем підприємця та бажає справжнього перезавантаження й трансформації Українській економіці, а також належних умов роботи українським підприємцям.