НЕМОЖЛИВО ЗУПИНИТИ ІДЕЮ, ЧАС ЯКОЇ НАСТАВ! Або, Сьогоднішня акція «наших опозиціонерів» — це плівок в обличчя всьому суспільству!

НЕМОЖЛИВО ЗУПИНИТИ ІДЕЮ, ЧАС ЯКОЇ НАСТАВ! Або, Сьогоднішня акція «наших опозиціонерів» — це плівок в обличчя всьому суспільству!

На думку громадського діяча Олексія Якименка на Майдані біля Верховної Ради відбувається спуск соціальної енергії. Він назвав акцію спланованою.

«Вона скоординована владою та опозицією. Але люди бажають порушити цей договорняк. Клітки (мова йде про металеві огорожі — ред.) поставили від народу. Це зроблено аби люди не мали можливості щось змінити і вийти на трибуну. Її перекрили, щоб не лунали інші гасла. Ті ж які є, не здатні змінити ситуацію. Наприклад, зміна законодавства нічого не дасть, бо ми не висуваємо своїх кандидатів… А де ж питання повернення власності? Де ці головні питання, без яких народ не зможе стати суб'єктом і рухатися далі? Їх не існує. Це просто спуск соціальної енергії в трубу, в свисток, в гудок, в пушку», — сказав громадський діяч.

На питання i.ua.tv, як спрямувати акцію у потрібний людям бік, Олексій Якименко порадив свідомим громадянам з трибуни виголошувати нові гасла.

«Я думаю, що патріоти і свідомі громадяни повинні прорватися на ту трибуну, відштовхнувши тих, хто її поставив. Дивіться, її ж поставили зі згоди влади. На трибуні треба виголошувати реальні заклики. Мова йде про повернення влади народу, координацію людей навколо формування суспільного руху, який буде розростатися і змінювати систему з низу при формуванні місцевих громад», — повідомив він.