Відкрита заява Антона Бондаренко позивний Меч учасника Революції Гідності і визвольної війни на сході України!

Відкрита заява Антона Бондаренко позивний Меч учасника Революції Гідності і визвольної війни на сході України!

Добробати і далі стоятимуть на Майдані біля Верховної Ради, поки Петро Порошенко не виконає вимоги українців. Про це повідомив учасник Революції Гідності і визвольної війни на сході України Антон Бондаренко, позивний «Меч» у коментарі для i.ua.tv.

«Ми нікуди не йдемо і лишаємося тут, на мирній акції, з вимогою про те щоб узурпатор влади Порошенко негайно, протягом найближчих 5 робочих днів, почув суспільство і виконав вимоги українців. По-перше, це подання до Верховної Ради проекту закону про імпічмент. Щоб можна було такого узурпатора як Порошенко, легко без всяких майданів, кровопролить і сутичок прибрати з влади. Високі посади не мають займати негідники. Крім того, ми вимагаємо створення антикорупційного суду», — повідомив позивний «Меч».

Якщо президент України протягом 5 днів не виконає вимоги учасників акції біля парламенту, він опиниться поза законом.

«Тоді ми, фактично, перестаємо вважати Порошенка посадовцем. Він, Аваков, а також інші сумновідомі урядовці мають піти у відставку з подальшим відкриттям проти них кримінальних проваджень. Так само повинні бути притягнутими до відповідальності і сепаратисти, що є мільйонерами і лишаються на високих посадах. Саме проти цих осіб мають працювати СБУ, НАБУ і оновлена прокуратура, бо вони — найбільші узурпатори влади», — зазначив Антон Бондаренко.

Поки Порошенко думатиме над вимогою майданівців, представники добробатів будуть проводити роз'яснювальну роботу. На думку Андрія Бондаренка, народне єднання допоможе врятувати державу. Крім того, серед українців є люди, здатні замінити Порошенка та інших високопосадовців.

«Люди мають стати активними і зрозуміти, що це — єдиний шлях завершити неоголошену війну з Росією і розвал країни. Це роблять одночасно путінський режим і його сателіти у кріслах президента, міністра внутрішніх справ та на інших посадах.

Тому патріотичні сили по всій Україні мають об'єднатися і єдиним мирним протестом, мільйонною ходою усунути цих кремлівських сателітів з кабінетів. Народ повинен взяти владу в свої руки через довірених представників. У нас такі є, це — наші аксакали Степан Хмара, Віктор Шишкін та інші. Ці люди пройшли великий шлях, мають життєвий досвід і можуть виступати арбітрами і, зрештою, тимчасово обіймати найвищі посади в українській державі", — констатував позивний «Меч».