Засідання Громадської ради при Державній регуляторній службі України

19 лютого 2018 року відбулося чергове засідання Громадської ради при Державній регуляторній службі України на якому було обговорено низку питань та прийнято відповідні рішення.

Засідання Громадської ради при Державній регуляторній службі України

Так, після обговорення аналізу проекту рішення НКРЗІ від 23.01.2018 «Про затвердження Порядку надання операторами, провайдерами телекомунікацій звітності та інформації і визнання такими, що втратили чинність, рішень НКРЗ від 04.11.2008 № 1189 та від 25.12.2008 № 1283», яким воно подано на погодження до ДРС, Громадська рада підтримала пропозицію Комісія з питань науки та ІТ та рекомендувала ДРС при розгляді питання про погодження врахувати зауваження та пропозиції до проекту Порядку. Також, прийнято рішення направити листа до МЕРТ щодо необхідності скасування форми державного статистичного спостереження № 14-зв'язок.

За результатами розгляду питання щодо шляхів взаємодії Громадської ради при ДРС із Комітетами Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва та з питань економічної політики, Громадська рада вирішила підготувати проект Меморандуму для подальшого його підписання з відповідним Комітетам.

Громадська рада затвердила План роботи та необхідні кроки щодо організації перегляду місцевих регуляторних актів у регіонах України, а також підготовки пропозицій щодо доцільності проведення експертизи діяльності ДРС.