Несправедливо ув’язнений атовець потребує допомоги на лікування

Розвідник із 74-го батальйону Андрій Каганський уже майже три роки позбавлений волі. Бійця визнали винним за вбивство, до якого він не причетний. За версією Новокодацького районного суду Дніпра, Андрій наніс ножем тяжкі тілесні ушкодження своєму приятелеві. Через місяць чоловік помер. Однак не зважаючи на алібі від побратимів та відсутність у слідства знаряддя злочину, суддя Ігор Нощенко вирішив ув’язнити військового на 8 років. Зараз Андрій перебуває у СІЗО в Дніпрі.

Несправедливо ув’язнений атовець потребує допомоги на лікування

Розвідник із 74-го батальйону Андрій Каганський уже майже три роки позбавлений волі. Бійця визнали винним за вбивство, до якого він не причетний. За версією Новокодацького районного суду Дніпра, Андрій наніс ножем тяжкі тілесні ушкодження своєму приятелеві. Через місяць чоловік помер. Однак не зважаючи на алібі від побратимів та відсутність у слідства знаряддя злочину, суддя Ігор Нощенко вирішив ув’язнити військового на 8 років. Зараз Андрій перебуває у СІЗО в Дніпрі.

За час ув’язнення чоловік отримав цілий букет недугів. Серед них — цукровий діабет, ішемічна і гіпертонічна хвороби, астенічний синдром та інші недуги. Інформація про це наявна у медичній довідці військового. Її видала філія Центру охорони здоров’я державної кримінально-виконавчої служби України. Оскільки у СІЗО відсутнє надання якісної медичної допомоги та немає необхідних препаратів, Андрій потребує допомоги. Із рідних він має тільки маму-пенсіонерку та неповнолітнього сина. Ув’язнений боєць потребує таких ліків як еналапріл, амлодіпін, гідрохлоротіазід, аспаркам, магнікор, вінпоцетін, ліра, гліцесед та вітаміни групи «В».

Щоб допомогти чоловікові, треба поповнити його «київстарівський» номер + 38 (096) 96 150 24. Завдяки послузі «Смарт-гроші» на «Київстар», мобільним рахунком можна розпоряджатися як звичайною банківською карткою. На жаль, у СІЗО передавати в’язням ліки дуже проблематично.

Коли Україна потребувала Андрія, він став на її захист. Тепер мужній воїн потрапив у біду. То ж давайте всі разом підтримаємо Андрія Каганського!