Вандалізм: Хто замовив наругу над пам’ятником Небесної Сотні в Попільні Житомирської області?

Сьогодні, 15 квітня 2019 року, на каналі i-ua.tv у відкритому ефірі: «Вандалізм: Хто замовив наругу над пам’ятником Небесної Сотні в Попільні Житомирської області». На зв’язку був Володимир Пеньківський — місцевий активіст, волонтер та патріот, який власними силами з друзями за власний кошт і кошти пересічних українців при підтримці громади побудував пам’ятник Героям Небесної Сотні.

Він розповів про те, як сьогодні вночі, нелюди наїхали машиною на клумбу і намагалися знищити сам пам’ятник Героїв Небесної Сотні та тим, хто загинув на Майдані й АТО. Добре що цього їм зробити не вдалося!

Вандалів поліція знає вже давно, але чомусь покривають їх. На думку Володимира Пеньківського — цих людей потрібно наказувати у повній мірі.

На запитання Івана Пєтухова, креатору Каналу:

— Ваша точка зору, чому так сталося? Чому вони так зробили?

Володимир Пеньківський відповів:

— Я вважаю це роблять для того, щоб дискримінувати одного з кандидатів у Президенти, що начебто Росія за ним стоїть, щоб не голосували! Це чорний піар!

Іван Пєтухов:

— Це має відношення до Вашої активності та критики до влади?

Володимир Пеньківський:

— Так, були погрози! Не давали змогу пам’ятник зробити і поставити.

Іван Пєтухов:

— Як до цього відноситься громада?

Володимир Пеньківський:

— Я сьогодні був у голови громади, зібралося усе керівництво. Ми подали заяву у місцеву поліцію та у Житомир. Будемо чекати на їх дії…