Степан Хмара: Бужанського вже давно потрібно позбавити громадянства!

Ця людина робитиме все, аби нашкодити Україні.

Степан Хмара: Бужанського вже давно потрібно позбавити громадянства!

Депутати прийняли у першому читанні законопроект про запобігання та протидію антисемітизму в Україні. Документ під номером 5109 ініціювали «слуги» на чолі з одіозним Максимом Бужансьикм. Чи потрібен цей закон взагалі? Адже відповідно до 161 статті УКК за розпалювання міжнаціональної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті можна отримати від 5 до 8 років тюрми. Які цілі переслідує відомий своєю українофобською позицією Максим Бужанський? Із цим питанням i-ua.tv допоміг розібратися державний діяч Степан Хмара.

— Навіщо Максиму Бужанському здався той закон проти антисемітизму?

— Хіба ви не знаєте, хто такий Бужанський? Ви що, не в курсі, що він працює на Росію та за її гроші? Він — негідник і провокатор. А ще — антиукраїнська сволота. Ця людина робитиме все, аби нашкодити Україні! Який там антисемітизм? В Україні його немає. Такі як Бужанський вже давно мали б бути позбавлені, за підривну роботу, українського громадянства? Все.

— Для чого він це робить? Хоче мати зиск?

— Як для чого? Він відробляє московські гроші. Його мета — нашкодити Україні.

— Може він хоче відволікти увагу від більш нагальних питань?

— Бужанського вже давно потрібно позбавити громадянства! Він буде шкодити Україні, бо за це отримує російські кошти. Він — покидьок, який ненавидить все українське. Він дуже часто бере активну участь в провокаціях. Виступає проти української мови, а тепер взявся за антисемітизм.

Зараз наведу вам приклад. Бужанський — єврей. Веде активну підривну антиукраїнську роботу і виступає проти мови, держави та всього українського. То що, після цього вислову мене можна записати в антисеміти?

— Як ви думаєте, чи розглянуть депутати цей проект у другому читані?

— Хотілося б вірити, що його не приймуть. Та не варто забувати один очевидний факт. У нас немає Верховної Ради. Те, що відбувається у будівлі під куполом — лише імітація парламенту. Вся ця безграмотна, безсовісна та аморальна наволоч, яка називається монобільшістю думає лише про гроші. Їй головне, що скажуть на Банковій, вони приймають її сигнал.

Наразі йде тотальний наступ на українську державу з різних сторін: і в гуманітарній політиці, і в інформаційній, і в економічні і на рівні дипломатії. І — це цілий комплекс. Наступ на українську державу йде плавно і не дуже помітно, утім — вельми системно. Насправді вся наволоч, яка сидить на Банковій працює проти України. Інколи вона прикриваючись патріотичними фразами і веде м’яку, недуже помітну проросійську політику. Насправді, Зеленський та його молода команда дрейфують до Росії. Усі вони — продажні шкури. Навіть ті, які б’ють себе в груди і кричать що вони патріоти. Тому, розраховувати на їхній патріотизм не варто. Це — велика ілюзія. Звісно, мені б дуже не хотілося, щоб документ імені Бужанського став повноправним законом.